Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Senior psychiatrisch verpleegkundige Langdurige Behandeling Ouderen

Uren per week
28 tot 32 uur
Regio's
Deventer
Opleidingsniveau
HBO
Sluitingsdatum
04 november 2024

Senior Psychiatrisch verpleegkundige Langdurige Behandeling Ouderen

Wil jij als hbo-verpleegkundige aan de slag op het snijvlak van somatiek en psychiatrische behandeling? Heb je affiniteit met de ouderen doelgroep en staat bij jou de patiënt voorop? Juich je innovatie toe en werk je graag in een team waar jouw inbreng wordt gewaardeerd?

Wij hebben in de aanbieding: Een uitdagende baan als senior psychiatrisch verpleegkundige binnen de specialistische ouderen ggz voor 28 tot 32 uur.

Waar ga je aan de slag?

Afdeling de State biedt langdurige behandeling aan patiënten met complexe meervoudige problematiek, die vaak een langdurige zorgbehoefte hebben. Het doel van het verblijf op onze afdeling is om het psychisch en sociaal functioneren te verbeteren of te stabiliseren, waardoor de patiënt weer kan functioneren in de voor hem/haar meest passende omgeving.

De afdeling bevindt zich op het Brinkgreven terrein in Deventer in gebouw Huis aan de Dijk. De State deelt het gebouw met 2 andere langdurige behandel afdelingen (de Hoeve en de Burcht) en een team vakbegeleiding. De 3 klinische afdelingen hebben ieder hun eigen specifieke milieu, maar een gezamenlijk behandelteam. Er wordt 24 uurs zorg geboden en multidisciplinair samengewerkt vanuit een herstelgerichte visie.

De State heeft twee milieus: zelfredzaam en instroom.

Wat ga je doen?

Als senior psychiatrisch verpleegkundige heb je een afwisselende baan. Je coördineert en biedt psychiatrisch verpleegkundige zorg en psychosociale hulpverlening aan de aan jou toegewezen patiënten en hun systemen. Je adviseert op basis van observaties het behandelteam m.b.t. het op te stellen zorgplan. Je draagt bij aan een efficiënte en effectieve uitvoering van de verpleegkundige werkzaamheden en intervenieert in crisissituaties. Behalve taken m.b.t. de directe patiëntenzorgcoach je je collega’s in hun persoonlijke ontwikkeling en heb je een actieve rol in werkgroepen. Je vindt het een uitdaging om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen en speelt een actieve rol bij het implementeren binnen het team.

Een positief kritische blik is zeker welkom!

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.

We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Wij hebben veel te bieden!

  • We bieden je een leuke functie in een gezellig team. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of een actieve rol te nemen in het verder ontwikkelen van verpleegkundige activiteiten.
  • Het betreft een contract voor 28-32 uur, afhankelijk van wat het beste bij jou past. Je functie is ingedeeld in FWG 50, volgens de CAO-GGZ. De CAO biedt een goed pakket arbeidsvoorwaarden, daarnaast bieden we onze eigen aanvullende regelingen (bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen, fietsplan etc.)
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een enthousiaste Senior Psychiatrisch Verpleegkundige met een hbo-v diploma en ervaring in de ggz. Verder:

  • Heb je affiniteit met de doelgroep en ervaring binnen de ouderen psychiatrie.
  • Heb je ervaring met herstel ondersteunende zorg (en de SRH methodiek) en denk je in mogelijkheden.
  • Kun je goed samenwerken maar ben je ook zelfstandig.
  • Ben je flexibel inzetbaar en sta je stevig in je schoenen.
  • Spreekt de combinatie van psychiatrie en somatiek je aan.
  • Weet je op een stimulerende en motiverende wijze om te gaan met collega’s en patiënten.

Ben je geen hbo verpleegkundige, maar herken je jezelf in de vacature en heb je een hbo SPH achtergrond, reageer dan gerust.

Dimence

Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen. Wij dragen hieraan bij met toonaangevende specialistische ggz en kennis. We leren dagelijks van elkaar, zodat we het morgen nog beter kunnen doen. Wij geloven in flexibiliteit, creativiteit en samenwerking, zowel met de cliënt, naasten en andere professionals.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Alineke van Nieuwenhuize, teamleider te bereiken op 06-22840162

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Solliciteren voor Senior psychiatrisch verpleegkundige Langdurige Behandeling Ouderen

Wordt geladen, één moment geduld a.u.b.

Geen passende vacature gevonden?

We ontvangen graag jouw open sollicitatie om de mogelijkheden te bekijken.

Open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Wordt geladen, één moment geduld a.u.b.