Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Psycholoog Persoonlijkheidsproblematiek Almelo

Uren per week
32 uur
Regio's
Almelo
Opleidingsniveau
WO
Sluitingsdatum
03 november 2024

Psycholoog team Persoonlijkheidsproblematiek Almelo

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je elke dag weer een puzzel moet leggen? Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Wil jij voor anderen én voor jezelf zorgen? Lees dan snel verder, wij zoeken jou!

We willen samenwerken met een psycholoog voor 28 tot 32 uur. Binnen het team worden patiënten behandelt met Persoonlijkheidsproblematiek cluster B en gerelateerde complex trauma klachten. Het team werken expliciet vanuit een MBT-behandelvisie en de geïntegreerde richtlijnbehandeling (GIT-PD). Het zorgprogramma en de afgeleide daarvan zorgpaden zijn geïntegreerd en de werkwijze, maar er is altijd ruimte voor verandering en verbetering. Binnen het team wordt behandelt volgens zorgpaden (stabilisatie en ontwikkeling) die op elkaar aansluiten. De GIT-PD-modules - aan het begin van de behandeling- zijn gericht op stabilisatie, MBT- groepspsychotherapie i.c.m. individuele psychotherapie meer gericht op ontwikkeling. Het team besteed veel aandacht aan intervisie en supervisie om mede op basis hiervan de behandelingen op consistente en coherente wijze te kunnen uitvoeren.

We doen het samen!
Samenwerken is ons uitgangspunt bij team persoonlijkheid. Dit zeggen we niet alleen, dit doen we ook; in het belang van de patiënten die wij behandelen en hun naasten! Tevens is er binnen Dimence een nauwe samenwerking met de overige behandelteams binnen de regio Almelo.

Wat ga je doen?

Als psycholoog binnen dit team zijn je taken divers; Je gaat intakes en diagnostiek uitvoeren, hebt een belangrijk aandeel bij de start van de behandeling door het opstellen van een signaleringsplan. Daarnaast geef je samen met een verpleegkundige of collega psycholoog GIT-PD groepsbehandelingen. En ben je daarnaast ook de individueel behandelaar van een aantal patiënten uit de groep.

Een mooi uitdagend en gevarieerd takenpakket!

Je maakt deel uit van een leuk multidisciplinair team en werkt samen met ervaren maar zeker niet vastgeroeste professionals. Je ontvangt coaching van een behandelaar in ons team. Het behandelen van volwassenen met een cluster B persoonlijkheidsstoornis als hoofddiagnose vormt je hoofdtaak. Je denkt mee en levert een actieve bijdrage aan innovaties en aan de verdere ontwikkeling van het behandelaanbod en staat daarbij open voor de ideeën van je collega’s. Je stimuleert het delen van kennis, draagt op inspirerende wijze bij aan een goede cohesie en samenwerking binnen het team en je neemt actief deel aan intervisie.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.

We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

We hebben veel te bieden!

  • We bieden een uitdagende baan in een prettige, vernieuwende en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent. Het gaat om een functie vanaf 28 uur.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
  • Goed zorgen voor jezelf betekent voor ons, dat we aandacht besteden aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • We bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform FWG 60. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

Ben jij onze nieuwe collega?
Dan...

  • …ben je een deskundige en leergierige psycholoog met bij voorkeur relevante werkervaring in het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek.
  • ...ben jij gepassioneerd over onze doelgroep en toon je dit door écht menselijk contact te maken. Het werken met onze doelgroep is een vak apart; dit vereist een meer dan gemiddelde flexibiliteit en stevigheid.
  • ...houd je de ontwikkelingen binnen de ggz scherp in de gaten en sta je klaar om deze ontwikkelingen in de organisatie in te brengen.
  • ...ben je gericht op samenwerking, kun je je collega's stimuleren en motiveren. Daarnaast kun je op een positieve wijze feedback geven en ontvangen.
  • ...denk je in mogelijkheden. Je kijkt niet naar wat er niet kan, maar focust op wat er juist wel kan.
  • ...ga je kwaliteits- en resultaatgericht te werk.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over de functie neem dan gerust contact op met Sandra Hassing teamleider Bedrijfsvoering te bereiken via 0546-684000. Bel gerust!

Solliciteren voor Psycholoog Persoonlijkheidsproblematiek Almelo

Wordt geladen, één moment geduld a.u.b.

Geen passende vacature gevonden?

We ontvangen graag jouw open sollicitatie om de mogelijkheden te bekijken.

Open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Wordt geladen, één moment geduld a.u.b.